Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bon dia, a l'annex V del plec administratiu, es troba el document de subrogació del personal. Al començament del full explica que el personal presta servei a l'edifici de l'Àrea de serveis generals. Tot i que al quadre de subrogació, la persona E.M.D. posa que fa un 30% de la jornada a la oficina de Vilawatt. Hi ha que subrogar també el 30% del treballador EMD al centre Vilawatt?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Viladecans
Codi d'expedient:
AEP/ASG/Contractació/2021/13 - 9/2021/CSERV
PDF PDF i XML

 

Resposta: Preguem tinguin en compte que l'objecte del contracte, tal com s'indica a la clàusula 1.1 del PCAP (i es detalla al plec de prescripcions tècniques) és la prestació del servei de neteja de les oficines i dependències de l'Àrea de Serveis Generals, l'Oficina de Vilawatt i del Museu de Ca n'Amat de Viladecans. En aquest sentit, l'annex V adjunt al PCAP inclou les dades necessàries sobre les persones treballadores a subrogar que presten els seus serveis en l'actualitat en execució d'una part del servei objecte del contracte (a l'edifici de l'Àrea de Serveis Generals i a l'oficina de Vilawatt) incloent, entre d'altra, la jornada laboral de cada persona treballadora (si completa o parcial).

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya