Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Bon dia, voldria saber quin és el software exacte, que actualment es fa servir per la visualització de les càmares existents als autobuses que ja están equipats. Seria necessari saber-ho per al tema de la integració de les noves càmares amb les càmares existents. Moltes gràcies.

Òrgan de contractació:
EMPRESA MUNICIPAL DE TRANSPORTS PUBLICS DE TARRAGONA SA
Codi d'expedient:
04/2021
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, Passem a donar resposta a la pregunta formulada: El sofwart de gestió del fitxers gravats és el del propi fabricant del sistema instal·lat, que gestiona uns fitxers amb extensió avi. El sistema instal·lat en els 11 vehicles que en disposen es del fabricant ROSHO, i va ser instal·lat en origen pel fabricant del vehicle com de sèrie. Salutacions,

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya