Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de novembre no es recuperin correctament les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

El pliego técnico indica, respecto de las características del sistema requerido: "Gravació interna en targeta SD/MicroSD, SSD, etc. Amb un mínim d'emmagatzematge de 15 dies de gravació continua." La pregunta es; ¿Cuantas horas de operación diaria del autobús se deben de considerar para el cálculo de 15 días de grabación?

Òrgan de contractació:
EMPRESA MUNICIPAL DE TRANSPORTS PUBLICS DE TARRAGONA SA
Codi d'expedient:
04/2021
PDF PDF i XML

 

Resposta: Buenos días, Si la pregunta se refiere al tiempo estimado de funcionamiento de un autobús la respuesta es la siguiente: un mínimo de 17 horas diarias y un máximo de 24 horas, en caso de realizar también el servicio nocturno. Saludos,

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya