Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

42. Cuando en el Anexo 3 DECLARACIÓ RESPONSABLE DE REPRESENTACIÓ DE L'EMPRESA I SIGNATURA ELECTRÒNICA, ¿a qué se refieren cuando hablan de "signatura electrònica reconeguda "Nivell 3) per a la formalització del contracte"? ¿Este tipo de firma debe tenerlo el apoderado que firmará el contrato en caso de resultar adjudicatarios?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Codi d'expedient:
PACC2019000048
PDF PDF i XML

 

Resposta: El nivell 3 es una qualificació que trobem en el Real Decret 3/2010, del 8 de gener, que regula l'Esquema Nacional de Seguretat en l'àmbit de l'Administració Electrònica als seu Annex II i en la Llei 59/2003 de Signatura Electrònica. I s'atorga al Certificat Qualificat de signatura en programari. Aquet nivell, que demana una signatura Reconeguda (o qualificada): és la signatura avançada amb un certificat reconegut i té la mateixa validesa que la signatura manuscrita d'un document paper. L'ús d'aquesta opció està destinada a aquells casos en què les dades que es comuniquen són sensibles i requereixen major protecció. Exemple: DNI electrònic, IdCAT. Y sí, el apoderado debe de tener este tipo de firma.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya