Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

38. En la puntuació del LOT 1, el criteri "c) Criteri social. Increment de número de treballadors sobre el mínim exigit." puntua un màxim 5 punts (1 punt per cada persona treballadora), però després s'indica que "Lot 1. Es valorarà amb 0,5 punts addicionals per la contractació de persones o col·lectius en situació o risc d'exclusió social". En aquest cas, com és possible? Es superaria la puntuació total? Serien 7,5 punts si es proposen 5 operaris amb "situació o risc d'exclusió social"?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Codi d'expedient:
PACC2019000048
PDF PDF i XML

 

Resposta: Per al lot 1, es dona 1 punt per increment de treballador, i 1,5 (1+0.5) si aquest treballador es d'un col.lectiu en situació o risc d'exclusió. Segons la combinació presentada es donaran els punts, fins a un màxim de 5 punts.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya