Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

36. En quan a la dotació econòmica per a renovació i millores del Lot 1, al ser import amb IVA ja inclòs, hem de saber la quantitat que portaria un 10% d'IVA (material vegetals, etc.) o un 21% (material reg, mà d'obra, etc.) perquè no suposa la mateixa inversió.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Codi d'expedient:
PACC2019000048
PDF PDF i XML

 

Resposta: Per aquesta dotació econòmica s'ha tingut la mateixa consideració sobre el % IVA que a tot el pressupost, tant en el lot 2 com en el lot 2,, és a dir un IVA d'un 10% en treballs de neteja, que es considera un 45% del total, i un IVA d'un 21% en treballs de manteniment, que es considera un 45% del total. Veure clàusula 3 del plec de clàusules administratives particulars.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya