Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

35. Respecte a les millores, hi ha dues. Les del plec administratiu i les del plec tècnic. Són les mateixes? Perquè hi ha dues millores en diferents plecs?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Codi d'expedient:
PACC2019000048
PDF PDF i XML

 

Resposta: No son les mateixes millores. Les millores que es troben al Plec de clàusules tècniques particulars, a les pàgines 6 i 7, a l'apartat de "Dotació econòmica per a renovació i millores" son dotacions econòmiques fixes anuals per a cada lot, i allà es descriu en que es poden fer servir. Les millores que es troben al Plec de clàusules administratives particulars, que es troben descrites a la clàusula 12.1.f i Annex 10, es tracten de criteris avaluables de forma objectiva.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya