Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

34. Un d'els criteris avaluables de forma objectiva per als lots 1 i 2 es: Criteri social: Increment del nombre de treballadors sobre el mínim exigit. Assignant 1 punt per increment de cada treballador fins un màxim de 5 punts. Amb l'excepció que al lot 1, que es valorarà amb 0,5 punts addicionals per la contractació de persones o col·lectius en situació o risc d'exclusió social. Es valorarà amb 1,5 punts per cada treballador contractat en situació o risc d'exclusió social fins assolir el màxim de 5 punts? O aquest 0,5 punts addicionals per persona son acumulables al total de puntuació?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Codi d'expedient:
PACC2019000048
PDF PDF i XML

 

Resposta: Dintre del Plec de clàusules administratives particulars, a la clàusula 13 apartat 1.c. Criteri social. Increment del número de treballadors sobre el mínim exigit, i aplicable al lot 1 i 2, especifica que es donarà 1 punt per cada persona treballadora, fins a un màxim de 5 punts En el cas del lot 1, a més d'aquest punt, si la persona en concret es troba dintre d'un col·lectiu en situació o risc d'exclusió social, se li donarà 0.5 punts més. Si posem un exemple, al lot 1, si s'ofereixen 4 persones, i 3 d'elles es troben en situació o risc d'exclusió social se li la suma dels punts següents: 1.5+1.5+1.5+1= 5.5 punts, però com el màxim és 5 punts , finalment se li assignarien 5 punts.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya