Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

28. SOBRE 2- PROPUESTA TÉCNICA LOTE 3: Teniendo en cuenta el contenido de la propuesta técnica : - Medios humanos - Medios técnicos - Instalaciones fijas - Organización del servicio - Descripción del sistema informático - Estudio inicial de las áreas en su estado actual El límite de 15 páginas a 2 caras del anexo 11, se aplica también al LOTE 3 o sólo a la propuesta técnica de acompañamiento a la inserción laboral del LOTE 2

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Codi d'expedient:
PACC2019000048
PDF PDF i XML

 

Resposta: El límit és per a tots els lots. El format de presentació que s'indica al plec administratiu està pensat per una presentació física en paper. Com que la presentació haurà de ser en format electrònic, es tracta de 15 fulles a doble cara, es a dir 30 pàgines.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya