Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

22. En el Lot Nº 3, es demana que el contractista faciliti en la seva oferta una relació de preus unitaris dels materials més usuals a substituir en els manteniments preventius i correctius de les àrees de jocs. Per poder aportar aquesta informació de forma rigorosa, és possible que se'ns faciliti un llistat de les marques i models dels elements de joc (Molles, balancins, gronxadors, etc.)?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Codi d'expedient:
PACC2019000048
PDF PDF i XML

 

Resposta: S'adjunta Excel amb la informació de la que es disposava en data març de 2019. Entenem que pot haver-hi alguna omissió, però dóna una imatge fidel del tipus de marques de jocs instal.lats en el municipi, i l' antiguitat dels mateixos.

Documents

 
Relació de jocs
XLS
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya