Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

19. En referència al servei de manteniment i neteja dels espais verds públics del terme municipal de Sant Feliu de Llobregat, com a documentació a entregar al sobre número 1 està l'annex 4 obligatori referent al mitjans a adscriure al contracte. En aquest annex 4 es demana presentar perfil professional mitjançant el seu currículum, relació detallada dels/de les col.laboradors/es amb una breu descripció de la seva titulació, experiència, els telèfons de contacte i correu electrònic. Es possible presentar aquesta documentació un cop l'adjudicació?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Codi d'expedient:
PACC2019000048
PDF PDF i XML

 

Resposta: Juntament amb la documentació administrativa, es pot presentar una declaració jurada en la que manifestin que en el moment de presentar l'oferta no són coneixedors del personal que adscriuran al contracte i que es comprometen a presentar la documentació requerida en el cas de resultar adjudicataris.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya