Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

9. Direcció exacta de les següents àrees de jocs infantils i biosaludables: Tipus instal·lació Nom a. Joc Infantil RIERA DE LA SALUT b. Joc Infantil PAISOS CATALANS (J. BALMES) c. Joc Infantil PLAÇA FERRER I GUARDIA d. Joc Infantil PLAÇA VINYA DEL PUNTAIRE e. Joc Infantil PLAÇA CONSELL INFANTS f. Joc Infantil PLAÇA DE LA ROSA SI g. AREA BIOSALUDABLE TOVALLOLES h. AREA BIOSALUDABLE CASAL DE LA GENT GRAN i. AREA BIOSALUDABLE PLAÇA DEL CONSELL D'INFANTS II

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Codi d'expedient:
PACC2019000048
PDF PDF i XML

 

Resposta: En el ANNEX IV hi ha el plànol de totes les àrees de jocs amb el corresponent codi i carrers que els delimiten.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya