Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Bon dia. Continuem sensa poder fer la valoració dels lots 4 i 5 perque no veiem clar el tema de l'ubicació. Entenem (si es així) que ubicació es refereix a un autobus, un metro, un CON o una estació diferent. El preu no pot ser el mateix si no podem definir a l'oferta quan tinguem diverses ubicacions de lloc (posar vinils a dos autobusos que estiguin al costat un del altra o un a Horta i l'altra a Zona Franca I, per ejemple)

Òrgan de contractació:
Transports de Barcelona, SA
Codi d'expedient:
15010226
PDF PDF i XML

 

Resposta: Si es ubicación distinta. Pero también podría ser que necesitásemos colocar en un bus, 5 vinilos por lo que cada vinilo que se coloque en un sitio distinto del bus, sería una ubicación. No lo podemos definir, ya que dependerá de la campaña, quizá es en la misma estación los vinilos o en 5 estaciones distintas, lo mismo que los buses. De todas formas hasta ahora, en nuestras solicitudes de colocación, por ejemplo de metro, nunca definimos el lugar exacto, solo ponemos el número de ubicaciones. De todas formas, se puede entender que el importe total del lote, es por el global de colocación por lo que algunas veces se ganara más por colocar algo cercano, y en otras menos, ya que habrá más desplazamiento.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya