Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Buenos días Que pasa con la empresa que ya ha realizado la presentación de las ofertas, aun detectando error en los m2 totales y haberlos modificado y advertido en la propio excel? Esperamos una respuesta. Gracias Saludos

Òrgan de contractació:
Transports de Barcelona, SA
Codi d'expedient:
15010226
PDF PDF i XML

 

Resposta: tal y como dice el manual de presentación de ofertas de la plataforma L'eina de Sobre Digital no permet suprimir o modificar les ofertes un cop presentades; sí és possible en qualsevol moment anterior a l'enviament de l'oferta. En cas que una empresa licitadora presenti dues o més ofertes a un mateix lot/contracte dins del termini de presentació d'ofertes, pretenent que l'última substitueixi a una o unes ofertes anteriors, ha d'informar-ho així fefaentment a l'òrgan de contractació i aquest o, en el seu cas, la mesa de contractació, valorarà el que procedeixi respecte d'aquestes ofertes. Por tanto puden subir una nueva oferta avisando antes del vencimiento del plazo de finalización de ofertas .

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya