Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Buenos días , realizaciones publicitarias gama , ya había presentado oferta económica al Lote 2 para esta licitación. me he dado cuenta de que han cambiado el modelo de oferta de ese lote con lo cual no estaría bien presentado. Como pido la anulación para poder volver a ofertar? gracias .

Òrgan de contractació:
Transports de Barcelona, SA
Codi d'expedient:
15010226
PDF PDF i XML

 

Resposta: Hola, avisamos que incluiríamos un modelo de oferta específico y daríamos plazo para ofertar. tal y como dice el manual de presentación de ofertas de la plataforma L'eina de Sobre Digital no permet suprimir o modificar les ofertes un cop presentades; sí és possible en qualsevol moment anterior a l'enviament de l'oferta. En cas que una empresa licitadora presenti dues o més ofertes a un mateix lot/contracte dins del termini de presentació d'ofertes, pretenent que l'última substitueixi a una o unes ofertes anteriors, ha d'informar-ho així fefaentment a l'òrgan de contractació i aquest o, en el seu cas, la mesa de contractació, valorarà el que procedeixi respecte d'aquestes ofertes. Por tanto puden subir una nueva oferta avisando antes del vencimiento del plazo de finalización de ofertas . Salutacions

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya