Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Al lot 2, l'Element Hastial Valldaura, l'apartat material descriuen "Lona y la hace Prismaflex". Es refereix a l'acabat o a la producció de tota la lona? L'element Planos del metro murales, a l'apartat material descriuren "Papel estucado mate ind 2/ de 250 grs. Polyester glasspack Opal de 300 Micras". Podrien especificar quin suport és?

Òrgan de contractació:
Transports de Barcelona, SA
Codi d'expedient:
15010226
PDF PDF i XML

 

Resposta: La empresa que ha fabricado la lona en las últimas ocasiones ha sido Prismaflex, no tenemos problema si no lo hace esa empresa, pero cubre totalmente las especificaciones que necesita el soporte. TAMAÑO Área visible:3.900 x 2.900 mm. Con una abundancia perimetral de 50 mm. En la escala 1:10. La impresión tiene que ser en LONA Adjuntamos foto del soporte que se encuentra en la parte central de los andenes de las estaciones de metro.

Documents

 
plafon
PNG
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya