Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

En relació al LOT1, les quantitat s que s'indiquen a l'Annex 1 per cada element, són per una única producció?.. Per exemple, pel primer element (Tríptics), on s'han de valorar 985.000 un, és una única producció de 985.000 unitats o diferents produccions que, en total, sumen 985.000 un? Gràcies

Òrgan de contractació:
Transports de Barcelona, SA
Codi d'expedient:
15010226
PDF PDF i XML

 

Resposta: No, son las cantidades totales que llegaremos hacer por lote, pero en ningún caso será de un único original. Tampoco serán todas las unidades al mismo tiempo, pueden pedirse desde pequeñas producciones a más grandes como 10mil o 150mil unidades del mismo original. No, son las cantidades totales que llegaremos hacer por lote, pero en ningún caso será de un único original. Tampoco serán todas las unidades al mismo tiempo, pueden pedirse desde pequeñas producciones a más grandes como 10mil o 150mil unidades del mismo original.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya