Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

En relación con el Deuc a presentar en el sobre n.º 1 de la licitación del asunto, queríamos consultarles lo siguiente: ¿Se puede generar desde la página del Deuc europea? https://visor.registrodelicitadores.gob.es/espd-web/filter?lang=es"

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Cunit
Codi d'expedient:
6475/2020
PDF PDF i XML

 

Resposta: Per a descarregar i emplenar el Document europeu únic de contractació (DEUC) es pot accedir: 1. Plataforma de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya mitjançant el següent enllaç: https://contractacio.gencat.cat/web/.content/inici/tramits-serveis/document/document-europeu-unic-contractacio.pdf 2. Servei en línia de la Comissió Europea a través del següent enllaç: https://visor.registrodelicitadores.gob.es/espd-web/filter?lang=es

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya