Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

22.06.2021: Us comuniquem que les publicacions anteriors a l'any 2019 ja estan visibles i accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública.

 

1) Segons entenem de la lectura del PPT, per una part hi ha un "formulari" en format DinA4, a 2+2 tintes, de 90g, trepats, etc, i per l'altra part, la impressió láser en BN a 1 cara, de les dades variables sobre aquest formulari. Es correcte? 2) L'acabat en zig-zag del document, ha de portar coles de tancament per les zones laterals verticals, i també per la zona central horizontal ? 3) Es pot plantejar la impressió de tot el document en digital a FullColor? 4) Es pot plantejar un document acabat amb plegat en envolvent? 5) En cas d'entrega dels documents a Correus, es poden depositar en qualsevol oficina de Correus (de la prov.de Barcelona)?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Granollers
Codi d'expedient:
2021/008 (7/2021/48)
PDF PDF i XML

 

Resposta: 1) Es correcte, perquè és fa la impressió del model i posteriorment la càrrega de les dades de cadascun dels padrons d'acord amb els fitxers generats pel Departament d'informàtica de l'Ajuntament de Granollers. Tot i això, si és possible realitzar tot en una única impressió, no posarem objeccions. 2) L'acabat del document portarà coles per les zones laterals verticals, sense que sigui necessari el de la zona central horitzontal. 3) És possible la impressió a fullColor 4) Es pot realitzar un plegat en envolvent sempre que als avisos de pagament no figuri de forma visible cap dada identificativa de les dades del rebut. 5) El plec de prescripcions tècniques particulars o característiques generals del servei d'impressió d'avisos i notificacions de l'Ajuntament de Granolles, estableix en el seu apartat segon, punt primer què el transport dels avisos de padrons es farà fins a l'oficina de Correus de Granollers, sense que sigui possible la posada a disposició en qualsevol altre oficina de Correus.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya