Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

22.06.2021: Us comuniquem que les publicacions anteriors a l'any 2019 ja estan visibles i accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública.

 

Bona tarda, tornem a sol·licitar, si us plau, que pengeu el Projecte corresponent a aquesta licitació. Així mateix, es sol·licita, si us plau, una ampliació de termini per a la presentació d'ofertes perquè des del dia que es va publicar (15 de maig) ja han passat 11 diez en els que no hem pogut tenir accés al Projecte. Aquesta informació és primordial per estudiar l'obra, l'emplaçament i la seva coherencia amb la realitat física dels terrenys per analitzar interferències, la planificació d'obra, etc. documents de judici de valor que sense la informació del Projecte no podem redactar. Igual passa amb les ofertes de proveïdors i/o subcontractistes que sense plànols ni prescripcions tècniques ofertarien adequadament. Per això, es sol·licita el Projecte + Ampliació de termini de presentació d'ofertes. Gràcies.

Òrgan de contractació:
Viladecans Mediterrània, SL
Codi d'expedient:
143/FP14/001
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bona tarda, Efectivament per una errada en el projecte es fa públic el correcte i es replanteja un nou termini de presentació d¿ofertes.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya