Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Al vostre Plec de Clausules Administratives Particulars, al citeri d'Adjudicació, punt 2.3, apunteu: "Dispossar d'una toma de força posterior motor, de forma que el compactador pugui acabar de compactar mentre circula". La solució de la nostra marca, per acabar de compactar mentre circula, no es una toma de força posterior motor, es una toma de força al canvi Allison. La combinació de canvi allison + toma de força fa que aquesta tasca la pugui realitzar, per disseny, perfectament. Aixís, donat que pot acabar compactar mentre circula, podem optar a la màxima puntuació en aquest punt? Gràcies per aclarir.

Òrgan de contractació:
Serveis Ambientals del Vallès Oriental, SA
Codi d'expedient:
S01-21
PDF PDF i XML

 

Resposta: En resposta a la vostra pregunta us fem avinent que per tal d'obtenir puntuació per aquest criteri la toma de força cal que estigui situada a la part posterior del motor, en cap moment es diu que no pugui estar en el canvi, sinó que l'únic requeriment és que estigui situada en la part posterior del motor.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya