Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

Buenos días Tenemos una consulta técnica sobre el pliego de prescipciones tecnicas. Ustedes solicitan c/c automática con convertidor de par y el control adaptativo de velocidad ACC, y queremos saber si es posible presentar oferta sin la opción de control de velocidad adaptativo, debido a que los vehículos que circulan por ambito urbano, ya estan obligados a llevar la variante de frenado de emegencia AEBS y el control adaptativo de velocidad ACC es una solución más enfocada para vehículos que hagan ruta de larga distancia. En el ambito urbano debido a las baja veocidad a la que se circula y a que es muy dificil tener la distancia suficiente entre un vehículo y otro para que actue el ACC, por lo tanto, entendemos que no tiene mucho sentido pedir esta opción. Muchas gracias

Òrgan de contractació:
Serveis Ambientals del Vallès Oriental, SA
Codi d'expedient:
S01-21
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, en resposta a vostra consulta sobre el control adaptatiu de velocitat us comuniquen que les nostres rutes no només són intraurbanes sinó que també tenim rutes interurbanes les quals ens obliguen a desplaçar-nos entre diferents municipis. Per això considerem necessari, per tal de garantir la seguretat dels nostres xofers, que els vehicles disposin de control adaptatiu de velocitat.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya