Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractació pública. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'òrgan de contractació que ha fet la publicació.

 

L'import final de la nostra oferta és el resultant de la suma de totes les partides del pressupost, o el que surt d'aplicar-hi sobre aquest les k dels factors de correcció? És a dir, l'import de la nostra oferta, i que entenem que no pot excedir del de licitació, ha d'incloure ja els factors multiplicadors de les k?

Òrgan de contractació:
Ferrocarril Metropolità de Barcelona, SA
Codi d'expedient:
14868808
PDF PDF i XML

 

Resposta: Tienen que rellenar los precios unitarios de cada partida (casillas sombreadas en amarillo) y los coeficientes de corrección K que consideren según el concepto de urgencia, horario de ejecución¿ que están explicados en el pliego (casillas de color naranja). Rellenando las casillas sombreadas del cuadro de Excel, calcula automáticamente el importe del anexo 1 (que sería el correspondiente al importe por 3 años). El importe final de la oferta es el resultante de la suma de todas las partidas del presupuesto aplicando los factores de corrección que propongan con los porcentajes de afectación que suponemos nosotros. El importe de la oferta, que no puede exceder el de licitación ha de incluir ya los factores multiplicadores.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya