Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

AvÝs

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractaciˇ p˙blica. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'˛rgan de contractaciˇ que ha fet la publicaciˇ.

 

Bon dia, En el Plec de ClÓusules Administratives s'especifica que "Per tal de reduir l'auditoria, nomÚs s'haurÓ d'auditar la documentaciˇ grÓfica i el pressupost, de cada un dels projectes", per˛ mÚs endavant s'indica que "A partir de la mem˛ria del projecte, s'haurÓ de redactar una mem˛ria de l'auditoria que justifiqui la comprensiˇ del projecte (...)" En el mateix sentit, en el Plec de Prescripcions TŔcniques, es detalla que "Es realitzarÓ una anÓlisi de la documentaciˇ del Projecte Executiu, i els seus documents, la mem˛ria i annexos, plÓnols, plecs de prescripcions tŔcniques particulars, amidaments, quadres de preus i pressupost". NecessitarÝem aclariment dels documents a analitzar per a l'elaboraciˇ de l'Auditoria corresponent. GrÓcies.

Ďrgan de contractaciˇ:
└rea Metropolitana de Barcelona
Codi d'expedient:
901458/2020
PDF PDF i XML

 

Resposta: Com es diu en el document de plec administratiu l'informe que es demana nomes a de revisar la Documentaciˇ grÓfica i pressupostaria Ara, be l'Ýndex i els criteris per muntar l'informe ha de seguir el plec de condicions tŔcniques en els punts que es demana l'informe A partir d'aquÝ es valoraran els conceptes especificats en el quadre de valoraciˇ La mem˛ria haurÓ d'explicar que el projecte s'ha compres analitzant els punts febles, que es detectin a nivell general.

AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya