Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

A la licitació diu que al sobre "A", entre altres documents, s'ha d'adjuntar la Declaració responsable annex E del plec de clàusules administratives. Entenem que l'annex E del plec és un document genèric que hem d'adaptar a una declaració responsable i que per tant, només hem de substituir allà on posa "contractista o licitador" pel nom de la nostra companyia, incloent-hi les nostres dades de Winfin Sistemas. És correcte??

Òrgan de contractació:
SERMETRA, SL
Codi d'expedient:
C-3/2020
PDF PDF i XML

 

Resposta: No, al sobre digital trobareu el model de declaració responsable annex E del plec de clàusules administratives li heu de donar format de declaració responsable posant les dades de l'empresa i l'apoderat (com trobareu a l'annex A) i l'apoderat l'ha signar electrònicament.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya