Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

18.01.2021 INCIDÈNCIA 16/01/2021, DE 04:10H A 19:00H EN DIVERSOS SERVEIS ALLOTJATS AL CENTRE DE PROCESSAMENT DE DADES DE LA GENERALITAT QUE VA AFECTAR, ENTRE ALTRES, LA DISPONIBILITAT DEL SERVEI DE LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA. LA INCIDÈNCIA JA HA ESTAT RESOLTA.

 

En relació a la última pregunta, que no s'admet la subcontractació i com a "col·laboradors externs" us referiu a despatx associat... s'enten només s'admetria una relació entre despatxs com a UTE? Perquè entenem que si és un col·laborador extern de l'equip tècnic (tal i com es fixa en el PCAP), aquest seria subcontractat. Si ens ho podeu aclarir siusplau, ja que no ens queda gens clar aquest tema de "despatx associat" i no subcontractació en aquest tipus de licitació. Gràcies

Òrgan de contractació:
Ajuntament d'Olèrdola
Codi d'expedient:
X2020000674
PDF PDF i XML

 

Resposta: En el supòsit d'haver-hi despatx associat, s'hauria de constituir en UTE en cas de resultar adjudicataris. En el moment de presentar l'oferta, s'hauria d'especificar a la declaració responsable la intenció de constituir-se en UTE . I només es constituiran formalment en cas de resultar adjudicataris.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya