Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

AvÝs

Us comuniquem que, temporalment, les publicacions anteriors a l'any 2019 no estan accessibles des del Portal de la Plataforma de serveis de contractaciˇ p˙blica. En el cas que necessiteu disposar d'alguna d'aquestes publicacions, cal que ho demaneu a l'˛rgan de contractaciˇ que ha fet la publicaciˇ.

 

Despres de la visita efectuada en el dia d'avui voldria saber si es possible tenir un inventari dels m˛dels de les cÓmeres a mantenir i el tipus de software VMS de Bosch es el que esteu utilitzan . GrÓcies

Ďrgan de contractaciˇ:
Parlament de Catalunya
Codi d'expedient:
PARLC-2020-00144
PDF PDF i XML

 

Resposta: Atesa la criticitat de la instalĚlaciˇ i per motius de seguretat, l'inventari concret de les cÓmeres no estÓ incl˛s en la documentaciˇ i Ús per aquest motiu que s'han organitzat visites obligat˛ries explicatives a les instalĚlacions, a les quals la seva empresa va acudir en data d'ahir. La finalitat ˙ltima d'aquestes visites era que els licitadors coneguin els equipaments directament i atendre consultes. Tal i com s'ha explicat en les visites obligat˛ries de les instalĚlacions, el CTTV consta de 23 cÓmeres exteriors, de les quals 11 sˇn fixes i 13 sˇn robotitzades, i de 4 cÓmeres fixes interiors. Totes les cÓmeres sˇn de la marca BOSCH, i sˇn del tipus domo i bullet. El programari de gestiˇ Ús el paquet de software de Bosch associat al multiplexador que us vÓrem mostrar en el control de cÓmeres de Mossos d'Esquadra durant la realitzaciˇ de la visita.

AvÝs legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecciˇ de dades  |  © Generalitat de Catalunya