Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

AVÍS DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT: Us informem que en altres plataformes de contractació s'han detectat intents de suplantació de la identitat dels òrgans de contractació. Les empreses adjudicatàries reben correus fraudulents amb l'objecte de sol·licitar la constitució de la garantia definitiva i el seu ingrés en un compte corrent. Davant de qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l'òrgan de contractació.

 

Sobre el Lot 11 Manteniment del programari del fabricant Manage Engine: La primera línia diu des de l'1 de desembre de 2021? Quan suposo que volen dir 1 de gener de 2021 ja que el suport actual caduca el 31-12-2020. Sobre la segona línea, volen una segona instancia? En cas afirmatiu, per a ServiceDesk Plus Multi-Lenguage Standard, el mínim de tècnics es de 10.

Òrgan de contractació:
Barcelona ACTIVA SAU SPM
Codi d'expedient:
65-20
PDF PDF i XML

 

Resposta: Es tracta d'un error material en el redactat del llistat del Lot 11, DONCS ALLÀ ON DIU: ServiceDesk Plus Multi-Language Standard - Renewal of Annual Subscription fee for 35 Technicians Suscripción des de l'1 de desembre de 2021 fins al 31 de desembre de 2021 ServiceDesk Plus Multi-Language Standard - Annual Subscription fee for 5 Technicians HAURIA DE DIR: ServiceDesk Plus Multi-Language Standard - Renewal of Annual Subscription fee for 35 Technicians Suscripción des de l'1 de desembre de 2020 fins al 31 de desembre de 2021 La segona línea no aplica perquè no es requeix el serviceDesk Plus Multi-Language Standard - Annual Subscription fee for 5 Technicians

Tauler d'avisos

eLicita

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya