Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Bon dia, En cas que un dels especialistes requerit per a assolir la solvència tècnica sigui un col·laborador extern (no subcontractat), ha de presentar el DEUC? En aquest cas, cal especificar al nostre DEUC qui serà i la funció que farà o només nom i cognoms sense especificar l'especialitat a la qual col·laborarà? Donat que no es pot fer menció de cap membre de l'equip d'especialistes ni al SOBRE A ni al SOBRE B, no sé si seria motiu d'exclusiu el fet de que aparegui aquesta dada. Gràcies.

Òrgan de contractació:
Consorci Urbanístic per al Desenvolupament dels sectors Ca n'Alemany, Can Sabadell i Serral Llarg, del terme municipal de Viladecans, Deltabcn
Codi d'expedient:
S01-FP14-003
PDF PDF i XML

 

Resposta: Entenem que si és un treballador extern, es tracta d'un professional subcontractat i per tant haurà de presentar el corresponent DEUC, amb les dades que s'indiquen en el document. El que no pot constar en el sobre A son les dades d'experiència i titulació però no hi ha cap impediment a que hi consti en el sobre A les tasques que realitzarà o la partida de la que s'encarregarà.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya