Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Defecte d'aïllament del quadre EP35: ¿ La resistència de aïllament entre conductors actius (o actius i terra) és inferior a la que es requereix [M¿ ¿ Vnominal(V)/1000, mínim 0,25 M¿]. Defecto de aislamiento en circuito 4 (0,05 mohms) Segons la partida, el defecte d'aïllament es troba al circuit 4. Però al plànol subministrat, només es contempla els circuits 1 i 2. Ens podeu aclarir a quin dels dos circuits es refereix?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Premià de Dalt
Codi d'expedient:
X2019005552
PDF PDF i XML

 

Resposta: Les unitats contemplades són les necessàries per treure el defecte registrat a l'acta per industria 99-2019-0000124729, es tracta de la línia 2, però el treball descrit és el que s'ha de realitzar amb independència del circuit referenciat. Per a cada quadre s'hauran de presentar albarans justificatius de les unitats realitzades, incloent-hi material i mà d'obra. Els treballs es certificaran per quadre, prèvia comprovació de les unitats i obtenció de l'acta neta de defectes per part d'entitat de control del departament d'indústria de la Generalitat.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya