Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Quadre Enllumenat: ¿ Quadre d'enllumenat amb caixes de doble aïllament, fusibles, espai per a comptador i ICP, i espai per a sortides, contactors i elements de protecció i maniobra. No inclou envolvent Necessitarem saber quina dimensió de quadre s'ha contemplat, sortides previstes, etc.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Premià de Dalt
Codi d'expedient:
X2019005552
PDF PDF i XML

 

Resposta: S'haurà d'adaptar a l'envolvent existent per quadrista especialitzat, adaptar sistema de telegestió i manibra, mòdul TMF10 nou, caixes doble aïllament, i nous elements de protecció (PIAs i diferencials rearmables), per a cada sortida. El quadre té de dimensions 115cm x 115cm. Té dues sortides enllumenat, una protecció tèrmica i diferencial per quadre bombes reg de 15A III i una per quadre festes (tèrmic i diferencial III de 25A).

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya