Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

9.-Estem pensant a presentar-nos al "Call for Tender" i tenim dubtes sobre la nostra contractació El 26 d'octubre de 2019 és el termini per presentar la sol·licitud? És el nostre primer enviament per a aquest tipus de subvenció, hem d'omplir aquest formulari? https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSft8UOm60fadv1FM-oU4gG6cBlfOS3-Z83ST-DRIwCO8vEaug/viewform

Òrgan de contractació:
Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya
Codi d'expedient:
3020170339
Data de publicació:
02/09/2019 15:16h

 

Resposta: Us recomanem que consulteu la plataforma del proveïdor (https://bit.ly/2NEOSsS) per obtenir més informació sobre la presentació de la proposta. També podeu trobar els formularis específics que cal omplir per enviar una oferta. Per a qualsevol consulta addicional, podeu enviar la vostra pregunta a l'adreça de correu electrònic antisuperbugs.aquas@gencat.cat o a la plataforma https://bit.ly/2MHNdTG Podeu trobar més informació a la pàgina web del projecte (http://antisuperbugs.eu/) En cas que ho necessiteu, podeu enviar una sol·licitud per cercar socis emplenant aquest formulari específic (https://bit.ly/2Pjf7HR) i consulteu les ofertes de col·laboració aquí (http://antisuperbugs.eu/index.php/consortium-building/) El termini de presentació és el 28 d'octubre de 2019 a les 13.00h (CET)

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya