Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

He vist el seu "Request for Tender" (antisuperbugs) i m'agradaria presentar una oferta. Puc demanar més informació sobre el Grup de compradors de Alemanya? Com ja sé, hauríem de tenir diversos socis de col·laboració. Seria bo si pogués contactar amb un dels seus membres a Alemanya.

Òrgan de contractació:
Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya
Codi d'expedient:
3020170339
Data de publicació:
09/08/2019 12:22h

 

Resposta: ASB és una Compra Pública Precomercial, com es defineix en la secció 1.1 de la RfT: "A través de la CPP, els compradors públics, a través d'un procés obert, transparent i competitiu, desafien els agents innovadors del mercat perquè desenvolupin noves solucions que compleixin un objectiu tecnològicament exigent a mitjà/llarg termini que sigui d'interès públic i que requereixi nous serveis de recerca i desenvolupament (R+D)." Els potencials licitadors només han de dirigir les seves consultes al comprador principal com es descriu a la Secció 3.3.1.2: "els Licitadors poden sol·licitar aclariments relacionats amb qualsevol assumpte sobre el procediment de la CPP ANTI-SUPERBUGS dirigint els seus dubtes i les seves preguntes per escrit al següent correu electrònic disponible específicament per a aquesta finalitat: ANTI-SUPERBUGS.aquas@gencat.cat. Llevat que s'indiqui el contrari, no s'ha d'utilitzar cap altra adreça de contacte ni contactar altres persones en relació amb aquest procediment". Consulteu la pregunta relacionada amb les opcions de col·laboració en la secció Preguntes i consultes de la Plataforma de compres: https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/answeredQuestion.pscp?reqCode=view&cn=50080299&type=cn&answerId=51086674 i la pàgina dedicada a la web del projecte: http://antisuperbugs.eu/index.php/market-consultation-2/

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya