Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Basat en la nostra experiència, el que nosaltres podríem oferir és la implementació d'un software que hem demostrat a diversos hospitals d'Estats Units que redueix els casos de sepsis o infeccions adquirides a l'hospital, així com ajuda a implementar processos que ho redueixin o a la prevenció d'adquirir-les en base a risc individualitzat. Part de la licitació va sobre la creació d'un dispositiu per la detecció de les infeccions, part en la que no tenim experiència. Es poden crear colaboracions amb altres empreses? Sabeu d'empreses que estiguessin interessades en la primera part?

Òrgan de contractació:
Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya
Codi d'expedient:
3020170339
Data de publicació:
07/08/2019 17:12h

 

Resposta: Com es descriu en la secció 3.2 de la Sol·licitud de licitació : " Les ofertes poden ser presentades per investigadors autònoms i entitats, ja sigui individualment o en col·laboració amb d'altres. En aquest darrer cas, tant pot presentar una oferta conjunta com mitjançant un subcontracte en els termes que s'indiquen tot seguit." Les empreses poden enviar la seva sol·licitud de cerca de socis en el formulari disponible a la pàgina web del projecte : https://goo.gl/forms/jZJX8pGj4GkGCtzV2 i consultar les ofertes d'associació a la pàgina web: http://antisuperbugs.eu/index.php/consortium-building/

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya