Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA TÈCNICA EN EL SISTEMA D'AGREGACIÓ DE LA INFORMACIÓ AMB LA PLATAFORMA DE CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO DEL ESTADO (PLACSP) està provocant que des del dia 25 de febrer no es recuperin les publicacions de la PLACSP. Aquesta incidència fa que les publicacions de la PLACSP no quedin recollides en el correu electrònic del servei diari de subscripcions a la Plataforma de serveis de contractació pública (PSCP) ni tampoc es poden consultar des del cercador de la PSCP. Els tècnics de la PLACSP estan treballant per tal que es pugui resoldre al més aviat possible.

 

Per fer el càlcul de costos aniria bé saber si: 1- El model hidrològic que fa servir l'ACA estarà a disposició. 2- Si es disposarà de la informació sobre el càlcul del cost-eficàcia de cada mesura. 3. Si es tindrà accés als models de gestió. 4- La convocatòria assenyala que hi haurà un termini màxim d'execució al gener de 2021, cal pensar que seria difícil modelitzar-ho tot. En aquest sentit, es pensa fer una prova pilot?. El cost seria molt diferent en funció de l'abast. Gràcies

Òrgan de contractació:
Agència Catalana de l'Aigua (ACA)
Codi d'expedient:
CPM01-20
PDF PDF i XML

 

Resposta: 1.- Estarà disponible les possibles simulacions que es desitgin realitzar. El model ha estat actualitzat a través del CEDEX, i s'opera a través del CEDEX. Des de l'ACA es té un model simplificat, que es podria usar. 2.- No en totes les mesures. En tot cas, l'anàlisi cost eficàcia s'haurà de realitzar en paral3lel a l'anàlisi cost benefici. 3.- Sí, es pot tenir accés al model de gestió, tot i que el més recomanable és usar un model simplificat 4.- L'abast de la utilizació del model creat dependrà del termini de temps disposat. En tot cas, el model ha de poder ser utilitzat en un futur per a qualsevol anàlisi cost-benefici que es pugui necessitar en un futur.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya