Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

1.12.2020 ACTUALIZACIÓ AVÍS: LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA ESTAN AFECTADES PER UNA INCIDÈNCIA TÈCNICA. EL SERVEI ES TROBA OPERATIU DES DEL DIA 4.11.2020 TOT I QUE ES PODEN PRODUIR AFECTACIONS PUNTUALS EN EL RENDIMENT DE LES EINES.

 

Per fer el càlcul de costos aniria bé saber si: 1- El model hidrològic que fa servir l'ACA estarà a disposició. 2- Si es disposarà de la informació sobre el càlcul del cost-eficàcia de cada mesura. 3. Si es tindrà accés als models de gestió. 4- La convocatòria assenyala que hi haurà un termini màxim d'execució al gener de 2021, cal pensar que seria difícil modelitzar-ho tot. En aquest sentit, es pensa fer una prova pilot?. El cost seria molt diferent en funció de l'abast. Gràcies

Òrgan de contractació:
Agència Catalana de l'Aigua (ACA)
Codi d'expedient:
CPM01-20
PDF PDF i XML

 

Resposta: 1.- Estarà disponible les possibles simulacions que es desitgin realitzar. El model ha estat actualitzat a través del CEDEX, i s'opera a través del CEDEX. Des de l'ACA es té un model simplificat, que es podria usar. 2.- No en totes les mesures. En tot cas, l'anàlisi cost eficàcia s'haurà de realitzar en paral3lel a l'anàlisi cost benefici. 3.- Sí, es pot tenir accés al model de gestió, tot i que el més recomanable és usar un model simplificat 4.- L'abast de la utilizació del model creat dependrà del termini de temps disposat. En tot cas, el model ha de poder ser utilitzat en un futur per a qualsevol anàlisi cost-benefici que es pugui necessitar en un futur.

Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya