Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Consulta: En referencia a l'adcripció de mitjans personals, el treballador que ha de disposar del Carnet europeu de motoserrista que s'ha adscriure a l'execució del contracte amb el Carnet ECC1 i/o Carnet ECC2, es pot justificar disposant d'una carta de compromís o es requisit indispensable que formi part de la plantilla de l'empresa.

Òrgan de contractació:
Diputació de Girona
Codi d'expedient:
2020/4358
PDF PDF i XML

 

Resposta: Atès que tenir el carnet ECC1 i/o ECC2 és un criteri de valoració, els carnets s'han de tenir el dia que finalitza el termini de presentació de pliques entre el personal que es vulgui adscriure a l'execcució del contracte. Si no teniu cap treballador de l'empresa amb aquests carnets, no es puntuarà i no caldrà omplir el compromís d'adscripció de mitjans.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya