Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Buenas tardes en relación a la licitación nos gustaría que nos resolvieran las siguientes dudas: 1- Se debe realizar la adscripción de medios del personal para la obra entendemos que se deben incluir dentro de este personal adscrito al personal que vaya a realizar la función de motoserristas ¿se deben indicar los puestos de cada trabajador o solo indicar los nombres y apellidos de todo el personal de la obra? 2- Respecto a la mejora de carnet europeo del personal motoserrista adscrito a la ejecución del contrato, la puntuación seria de 5 puntos para 1 carnet Ecc1, y 5 puntos para carnet Ecc2 ¿ si un mismo trabajador tienen los carnet se tendria la puntuación de 10 puntos? ¿si dos trabajadores tuvieran el carnet Ecc1 se tendrían los 10 puntos o no seria válido? 3- ¿Los carnets se tendrían que presentar en el momento de la adjudicación al igual que los documentos requeridos para la solvencia técnica, económica y financiera?"

Òrgan de contractació:
Diputació de Girona
Codi d'expedient:
2020/4358
PDF PDF i XML

 

Resposta: 1.Si voleu que us donin punts per carnet de motoserrista, la persona que tingui el carnet s'ha d'adscriure. Per a l'adscripció (document que s'ha d'incloure en el Sobre A) n'hi a prou amb els noms i cognoms. No es pot posar cap altra dada. 2. Si una mateixa persona disposa dels dos carnets s'arribarà a la puntuació de 10 punts ( 5 punts per cada carnet) Si existeixen dos treballadors amb el mateix carnet, només es puntuarà un. Obtindran 5 punts Si existeixen dos treballadors amb diferent carnet, es puntuarà cada un amb 5 punts. Obtindran 10 punts 3. Es requeriran els carnets al licitador millor classificat, però s'han de tenir el dia que finalitza el termini per a la presentació de pliques.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya