Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: Incidència tècnica aliena ha afectat, entre altres aplicacions, l'accés a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública i eines de licitació electrònica. La incidència ja ha estat resolta.

 

180. Referent a la documentació administrativa (pàg. 25), ens dieu que en el cas de presentar en UTE s'haurà de presentar una única declaració responsable signada per totes les entitats de la UTE. Això ens ho dieu dins de l'apartat del DEUC. Això vol dir que la UTE ha de presentar una DEUC conjunt o cada component de la UTE ha de presentar el seu DEUC?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: En el cas d'UTE, cada empresa ha de presentar el DEUC, atès el que es disposa a l'article 140.1.e) de la LCSP: "e) En todos los supuestos en que varios empresarios concurran agrupados en una unión temporal, se aportará una declaración responsable por cada empresa participante en la que figurará la información requerida en estos casos en el formulario del documento europeo único de contratación a que se refiere el artículo siguiente. Adicionalmente a la declaración o declaraciones a que se refiere el párrafo anterior se aportará el compromiso de constituir la unión temporal por parte de los empresarios que sean parte de la misma de conformidad con lo exigido en el apartado 3 del artículo 69 de esta Ley."

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya