Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: Incidència tècnica aliena ha afectat, entre altres aplicacions, l'accés a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública i eines de licitació electrònica. La incidència ja ha estat resolta.

 

179. Al Criteri 1.5 de valoració automàtica del lot 2, es valora l'ampliació dels operadors comercials. Quin és el valor màxim que es permet ofertar?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: El plec descriu: "1.5 Es valorarà el grau d'implantació de la identificació i tancament de contenidors (puntuació màxima 2,5 punts). Tenint en compte els següents indicadors: - Recollida domèstica. El grau d'identificació/tancament dels contenidors es calcularà: Zona B: (puntuació màxima 1 punt). % d'implantació = (nº de contenidors a identificar/tancar Zona B- orgànica i rebuig) / (nº de contenidors totals previstos a implantar Zona B (158)) x 100 (puntuació màxima 0,75 punts). % d'implantació = (nº de contenidors a identificar/tancar Zona B- envasos, vidre i paper) / (nº de contenidors totals previstos a implantar Zona B (237)) x 100 (puntuació màxima 0,25 punts). Zona C: (puntuació màxima 1 punt). % d'implantació = (nº de contenidors a identificar/tancar Zona C- orgànica i rebuig) / (nº de contenidors totals a implantar Zona C (366)) x 100 (puntuació màxima 0,75 punts). % d'implantació = (nº de contenidors a identificar/tancar Zona C- envasos, vidre i paper) / (nº de contenidors totals a implantar Zona C (495)) x 100 (puntuació màxima 0,25 punts). - Recollida comercial. El grau d'ampliació dels operadors comercials es calcularà: % ampliació= (nº punts de recollida comercial que el licitador proposa ampliar) / (nº de punts de recollida comercial previstos a ampliar (417)) x100 (puntuació màxima 0,50 punts). La puntuació d'aquest apartat, per cada un dels aspectes a valorar, s'aplicarà de la següent manera: 100% dels punts a la proposta amb un nombre major percentatge 0% dels punts a la proposta amb un nombre menor percentatge La resta de les propostes es valorarà en proporció directa entre aquests dos valors." Per tant, el màxim és el que el quocient de la fórmula dona 1 (nº punts de recollida comercial que el licitador proposa ampliar) / (nº de punts de recollida comercial previstos a ampliar (417), el cas que pregunteu 417 punts.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya