Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: Incidència tècnica aliena ha afectat, entre altres aplicacions, l'accés a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública i eines de licitació electrònica. La incidència ja ha estat resolta.

 

163. 1. De les respostes donades sobre el tractament d'escombrat manual, entenem que per tant les zones a les quals es fa referència a l'Annex II del PPT, pàgina 3 i 4, s'han de netejar tots els carrers inclosos dins de les 3 zones que es delimiten al plànol de la pàgina 5 de l'Annex I? 2. En el cas de la zona Vilartagues, podrien indicar fins a on arriba el límit al sud-oest del municipi? Ja que observem que en el plànol de la pàgina 5 de l'Annex I el contorn de Vilartagues només arriba fins a la carretera GI-682, però no acaba de tancar amb el mar i trobem una zona que no es pot determinar si s'exigeix servei o no. 3.A la zona Centre, s'han de netejar tots els carrers inclosos en el contorn del plànol de la pàgina 5 de l'Annex I del PPT amb freqüència de 7 dies a la setmana en Temporada Alta i en Temporada Baixa? 4.A la zona Eres, s'han de netejar tots els carrers inclosos en el contorn del plànol de la pàgina 5 de l'Annex I del PPT amb freqüència de 6 dies a la setmana en Temporada Alta i de 5 dies a la setmana en Temporada Baixa? 5.A la zona Vilartagues, s'han de netejar tots els carrers inclosos en el contorn del plànol de la pàgina 5 de l'Annex I del PPT amb freqüència de 6 dies a la setmana en Temporada Alta i de 5 dies a la setmana en Temporada Baixa?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: Per totes les preguntes recordar el que es va contestar: "L'annex I apartat 3 diu plànols orientatius, per tant, són orientatius perquè les empreses licitadors tinguin coneixement del servei actual." 1. En aquestes tres zones hi ha d'haver servei d'escombrat manual com a mínim en la freqüència que marca el PPT Annex 2. 2. Talla per ronda de Ponent / Cami dels enamorats i C/ Callao. 3. Hi ha d'haver servei d'escombrat manual com a mínim en la freqüència que marca el PPT Annex 2. 4. Hi ha d'haver servei d'escombrat manual com a mínim en la freqüència que marca el PPT Annex 2. 5. Hi ha d'haver servei d'escombrat manual com a mínim en la freqüència que marca el PPT Annex 2. Les empreses licitadores han d'estudiar les rutes a fer i les freqüències dins cada zona per complir amb els índexs de qualitat que estableix el PPT.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya