Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: Incidència tècnica aliena ha afectat, entre altres aplicacions, l'accés a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública i eines de licitació electrònica. La incidència ja ha estat resolta.

 

151. L'annex 2 en el seu punt 1.2.1 especifica que els serveis de brigada seran duts a terme com a mínim per un peó conductor de dilluns a diumenge i un peó conductor i un peó de dilluns a dissabte. Així mateix en el punt 1.2.2 especifica que els mitjans mínims són 1 vehicle caixa oberta de 5 m³ elèctric i 1 vehicle lleuger elèctric tipus Goupil a més de 3 bufadores. Per la seva part l'annex 5 en el seu punt 2.2.6 especifica com característiques del vehicle lleuger que sigui elèctric, amb una capacitat mínima de 1000 kg i longitud mínima de 3,5 metres. Aquest vehicle excedirà del PMA autoritzat perquè sigui conduït per un peó conductor en possessió de Carnet B. En la definició i pressupost d'aquest servei que es pot modificar; el vehicle o la categoria del personal que el conduirà?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: El PPT Annex 5 c no defineix detalladament que vol dir capacitat mínima 1000 Kg, per tant, remarquem que aquest vehicle ha de complir com a mínim amb el màxim pes que permet la DGT conduir amb el carnet B.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya