Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: Incidència tècnica aliena ha afectat, entre altres aplicacions, l'accés a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública i eines de licitació electrònica. La incidència ja ha estat resolta.

 

145. Respecte a la resposta 112, es sol·licita que s'especifiqui exactament quin servei i amb quina dotació de mitjans humans i mitjans materials s'ha d'incloure en cada apartat del criteri de valoració automàtica 1.3 de cadascun dels dos lots, ja que no és el mateix oferir, per exemple, 300 hores de servei d'escombrada manual (1 operari, per tant 300 hores d'operari) que 300 hores de servei de neteja amb brigada (2 operaris, per tant 600 hores de servei). Sol·licitem aquest aclariment perquè no queda perfectament delimitat l'abast d'aquest criteri de valoració automàtica, ja que no permet la valoració del cost econòmic per l'empresa atesa la variabilitat entre serveis i categories, i que aquesta és una millora sense cost per a l'Ajuntament.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: Per valorar l'ampliació de les hores de servei s'agafarà el criteri del cost salarial del personal. Atès que les categories professionals tenen un cot salarial diferent, cada licitador haurà d'especificar les categories de les hores professionals de cada ampliació de servei. Les hores de cada categoria professional es ponderaran segons el cost total any de cada categoria de les taules salarials definitives de l'any 2019, prenen per referència i com a ponderació 1 la categoria professional de peó diürn. Les ponderacions seran les següents: (document annex). La suma de les ponderacions de les hores de cada categoria professional oferides per un licitador se li aplicarà la puntuació que especifica aquest criteri de valoració automàtic. Aquest aclariment val pel criteri automàtic 1.3 dels dos lots.¿

Enllaços

 

Documents

 
Resposta a la pregunta 145
PDF
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya