Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: Incidència tècnica aliena ha afectat, entre altres aplicacions, l'accés a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública i eines de licitació electrònica. La incidència ja ha estat resolta.

 

140. En el cas de l'oferta integradora, s'han de presentar fitxes tècniques i plànols dels serveis en el Sobre B? S'han de presentar les fitxes econòmiques en el Sobre C? En el Sobre Digital, per a l'oferta integradora, no veiem cap apartat per aportar aquestes fitxes.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: Per presentar una oferta integradora dels dos lots caldrà presentar, necessàriament, una oferta individual vàlida a cada un dels lots que integren aquella; així, les fitxes tècniques i econòmiques (a part de la resta de documentació que escaigui) s'hauran d'haver inclòs prèviament en els sobres corresponents de cadascun dels lots. En cas de presentar l'oferta integradora, el contingut del sobre B de la mateixa haurà de contenir i permetre valorar, els aspectes següents (trobareu l'apart específic per incloure cada un): ¿ Descripció tècnica especificant els aspectes en els quals difereix de les ofertes individuals per lots. ¿ Identificació i descripció de les diferències, millores i sinergies de l'oferta integradora respecte cada un dels lots individuals. Pel que fa al sobre C (oferta econòmica) de l'oferta integradora, en el sobre digital es troben, per separat, els formularis a emplenar del lot 1 integrat i del lot 2 integrat.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya