Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: Incidència tècnica aliena ha afectat, entre altres aplicacions, l'accés a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública i eines de licitació electrònica. La incidència ja ha estat resolta.

 

139. Referent a la pregunta 66, en el cas que un licitador presenti un pressupost amb un Benefici Industrial diferent al 4% i unes Despeses Generals diferents al 2%, quin tractament es farà per part de la mesa de contractació?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: El PPT a la clàusula 7.1 e) diu: "Les empreses contractistes a l'hora d'elaborar el pressupost anual de la contracta haurà d'aplicar a l'import anual total dels serveis els paràmetres següents: - 2% com a màxim de despeses generals. - 4% com a mínim de benefici industrial." Per tant, si es compleix aquesta clàusula, la Mesa de Contractació no tindrà res a dir ni a tractar. Qualsevol % de despeses generals menor al 2% millorarà el preu de l'oferta de licitació i qualsevol % de benefici industrial per sobre del 4 % empitjorà l'oferta de licitació i això quedarà reflectit en el preu de licitació que es valorarà en l'apartat corresponent.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya