Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: Incidència tècnica aliena ha afectat, entre altres aplicacions, l'accés a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública i eines de licitació electrònica. La incidència ja ha estat resolta.

 

108. Referent al criteri de valoració automàtic 1.5 del Lot 2 (Grau d'implantació de la identificació i tancament de contenidors), ens poden detallar en què consisteix exactament aquest? Inclou el subministrament de la mecatrònica de tancament dels contenidors per part de l'adjudicatari? Inclou el subministrament de les targetes d'identificació als usuaris? Si és així, quin nombre de targetes s'ha de subministrar? Inclou la instal·lació de la mecatrònica en els contenidors? En quin període temporal dins del contracte s'ha de realitzar aquesta implantació?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: El contingut dels plecs administratiu i tècnic respecte a aquest tema, no necessita interpretació i es troba descrit amb suficiència en les clàusules corresponents. L'únic punt que es presta a interpretació és que es farà en una o diverses fases, que encara no s'han decidit per part de l'Ajuntament, però que aquesta inconcreció no afecta l'oferta.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya