Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: Incidència tècnica aliena ha afectat, entre altres aplicacions, l'accés a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública i eines de licitació electrònica. La incidència ja ha estat resolta.

 

83. A què es refereix la possibilitat de dividir les plataformes de contenidors de la zona A en dues plataformes de cinc contenidors?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: Que poden haver-hi plataformes de 10 contenidors i plataformes de 5 contenidors, és a dir, que una plataforma de 10 contenidors, segons les necessitats a l'hora de la implantació, pot transformar-se en dues de 5 contenidors. El PPT diu "El nou sistema de transport ha de ser mitjançant un vehicle elèctric tipus goupil o similar que enganxi les plataformes de contenidors amb capacitat de 10 bujols de 360 l cadascuna. L'Ajuntament ha previst 10 emplaçaments de plataformes de bateries. Tanmateix a l'hora de la implantació es definirà si alguna d'aquestes plataformes es divideix amb dues formant plataformes de capacitat de 5 bujols de 360 l cadascuna."

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya