Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: Incidència tècnica aliena ha afectat, entre altres aplicacions, l'accés a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública i eines de licitació electrònica. La incidència ja ha estat resolta.

 

50. A l'apartat 2.5 FESTES TRADICIONALS I ACTIVITATS LÚDIQUES DEL MUNICIPI es diu: A continuació es presenta la relació de festes i actes tradicionals organitzats al Municipi i el mes en què es realitzen i els mitjans mínims necessaris. La neteja de les festes i activitats lúdiques del municipi es realitzarà mitjançant una reorganització del servei actual, sense increment de cost per l'Ajuntament, per tal d'atendre aquestes necessitats sense que comporti l'ús de mitjans exclusius i segons el descrit a la clàusula 2.1.5.5 d'aquest plec. A la referida clàusula 2.1.5.5 es diu: A l'annex 2 es troba la relació de les festes tradicionals i activitats lúdiques organitzades al Municipi. El servei necessari per a la neteja d'aquests esdeveniments s'assumirà mitjançant una reorganització del servei actual o a través de recursos complementaris que caldrà preveure a l'oferta. Es pregunta: On diu "servei actual", hauria de dir "servei bàsic"? Els mitjans mínims necessaris corresponen als de la taula adjunta, i són el que formen part de la reorganització del servei bàsic? També es pregunta: quins són els recursos complementaris que cal incloure a l'oferta? Com es valora l'aportació d'aquests recursos complementaris?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: En l'oferta que es presenti caldrà preveure poder assumir el servei de neteja de totes les festes actuals i en el futur. La taula que s'ha adjuntat és una estimació que ha de servir solament com a referència.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya