Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: Incidència tècnica aliena ha afectat, entre altres aplicacions, l'accés a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública i eines de licitació electrònica. La incidència ja ha estat resolta.

 

44. Aclariments ANNEX 2. Serveis de Neteja Viària A l'apartat 1.3.1. Mitjans mínims necessaris del servei 1.3 Escombrat mixt s'inclouen els següents equips: -Aspirador de carrer. -Retroexcavadora. Es pregunta: Quina tasca tenen assignat aquests equips dins del servei d'escombrat mixt? En el mateix sentit, a l'apartat 1 RELACIÓ DE MITJANS DISPONIBLES ACTUALS I LA SEVA SITUACIÓ EN LA CONTRACTA de l'annex 5 Recursos materials i humans, els equips referits estan adscrits al LOT 2, el que fa que sigui incompatible amb el primer punt d'aquest aclariment.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: En l'annex 5 apartat 1 descriu els mitjans materials actuals en cada servei i a on estant adscrits actualment. En els annexos de cada servei s'especifica a on van els que estan en reserva o en servei. En separar el servei en dos lots i hi ha hagut canvis d'adscripció, per això, penseu que hi ha un error. Per aclarir el tema: El remolc hidrogenerador va al lot 2, la retroexcavadora, la bomba i les papereres platges al lot 1, tal com es descriuen en els annexos en els apartats de mitjans mínims necessaris de cada servei.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya