Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: Incidència tècnica aliena ha afectat, entre altres aplicacions, l'accés a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública i eines de licitació electrònica. La incidència ja ha estat resolta.

 

17. En els criteris de valoració segons judici de valor s'inclou, per al lot 2, el punt B. Proposta davant d'actuacions especials, emergència i/o immediates, pàgina 36, es diu: "..... que s'avaluarà de la forma següent: Característiques de mitjans, estris, material. Es valorarà la programació prevista pels serveis d'emergència; es valoraran .......". Es pregunta, on es defineixen aquests serveis en el plec de clàusules tècniques particulars, PCTP? Són aquests serveis, les recollides específiques de resta definides a l'article 3.1.3.3 (recollida d'animals morts i recollida de cendres) i els abocaments incontrolats definits a l'article 3.1.15.2 del PCTP?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: El plec en aquest criteri diu: "d'afrontar nevades, esllavissades, temporals, vendavals o qualsevol altra situació d'emergència o de força major i la claredat i concreció dels programes alternatius enfront d'aquestes situacions."

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya