Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: Incidència tècnica aliena ha afectat, entre altres aplicacions, l'accés a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública i eines de licitació electrònica. La incidència ja ha estat resolta.

 

10. Com s'estimarà si els rendiments dels serveis proposats són ajustats a la realitat o si, per contra, es tracta de rendiments ficticis que s'ofereixen per obtenir la puntuació per judici de valor però que no són contrastats amb els habituals del sector, atès que la seva efectiva contrastació no es produirà fins a la fase d'execució del contracte? Com es pot establir un únic rendiment per servei, quan la càrrega de feina de la ruta dependrà, no només dels metres lineals o metres quadrats de carrer o element a netejar, sinó sobretot, de les característiques morfo-urbanístiques dels carrers i elements adscrits: amplada de les voreres, ocupació de les vorades, zones per vianants, escales, aparcaments, etc., així com del suport d'altres serveis, per exemple de l'escombrat mecanitzat respecte a l'escombrat manual? Com s'imputa el rendiment de la neteja de superfícies (zones de vianants, places, escales, aparcaments, zones verdes o terrisses, etc.) per metre lineal de carrer?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Codi d'expedient:
COBS2020/005
PDF PDF i XML

 

Resposta: El plec de prescripcions tècniques diu: "Els índexs estàndards i valors de referència que utilitzarà l'Ajuntament [...] Aquest índex s'analitzaran conjuntament amb els índexs d'operativitat que les empreses adjudicatàries han presentat en la seva oferta."

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya